Mjesto rada: Poreč i Umag

DEKRA zapošljavanje d.o.o. agencija je za posredovanje pri zapošljavanju. Osnovana je od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a kao dio internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 44.000 zaposlenih i ima urede u više od 50 država svijeta.

Za potrebe Klijenta, Plava laguna d.d., kompanije za ugostiteljstvo i turizam sa tradicijom dugom 60. godina, iza koje stoji već više od pola stoljeća uspješnog rada i razvoja, temeljenog na ekološkim principima i održivom razvoju, tražimo motivirane, odgovorne i angažirane osobe za rad na poziciji:
Radnik u turizmu (m/ž)
Mjesto rada: Poreč i Umag

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u Zenici u Hotelu Zenica i u Tuzli u Bosankom kulturnom centru u četvrtak 24.01.2019. godine, s početkom u 16:30h, gdje će svi prisutni imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije ''Plava laguna''.

 

Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao.

 

Tražimo motivirane, odgovorne i komunikativne osobe koje uživaju u radu s ljudima!

 

Ako Vas zanima sezonski posao na obalama Jadranskog mora, ''Plava laguna'' Vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu u jednoj od najvećih hrvatskih turističkih kompanija.

 

Tražimo i zapošljavamo veliki broj kvalifikovanih i pomoćnih radnika u turizmu:

  • konobar
  • kuhar
  • recepcioner
  • kućni majstor
  • sobarica/spremačica
  • čistačica
  • vrtlar

 

Naglašavamo da za navedene poslove nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo (izuzev kućnog majstora koji mora imati relevantnu stručnu spremu).

 

Svojim sezonskim radnicima ''Plava Laguna'' obezbjeđuje besplatan smještaj i prehranu te podmiruje troškove putovanja do Istre i natrag.

 

Uz mjesečnu plaću osigurana je fiksna stimulacija za rad od 120 eura mjesečno za maj, juni, juli i august, kao i dodatna stimulacija na kraju sezone u iznosu od 40 eura po svakom mjesecu trajanja ugovora za sve radnike koji su radili duže od dva mjeseca.

 

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Plava laguna organizuje i plaća sve troškove povezane s dobivanjem radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

 

 

Broj pozicija: 200


Rok prijave: 23. 01. 2019.
Napomena: Svi kandidati koji se prijave će biti kontaktirani putem telefona ili e-maila.